www.tsarich-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Субота, 20 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Царичанський район
02.01.2018 № Р-1 "Про затвердження Положення про відділ організаційно-кадрової роботи Царичанської райдержадміністрації "
Версія для друку Написати листа


ЦАРИЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

02.01.2018 смт Царичанка № Р-1/0/385-18

Про затвердження Положення про
відділ організаційно-кадрової роботи
Царичанської райдержадміністрації


Керуючись законами України “Про місцеві державні адміністрації” (зі змінами та доповненнями), “Про державну службу” (зі змінами, внесеними Законом України від 09.11.2017 №2190-VIII “Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань проходження державної служби”), відповідно до наказу Національного агенства України з питань державної служби від 03.03.2016 № 47 “Про затвердження Типового положення про службу управління персоналом державного органу” і Регламенту районної державної адміністрації:

1. Затвердити Положення про відділ організаційно-кадрової роботи Царичанської райдержадміністрації у редакції, що додається.

2. Начальникові відділу організаційно-кадрової роботи райдержадміні-страції Канто О.М. привести посадові інструкції працівників відділу відповідно до Положення про відділ організаційно-кадрової роботи райдержадміністрації і подати їх на затвердження в установленому порядку.

3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови райдержадміністрації від 18.05.2016 № Р-195/0/385-16 “Про затвердження Положення про відділ організаційно-кадрової роботи райдержадміністрації”.

4. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на відділ організаційно-кадрової роботи райдержадміністрації, контроль – на керівника апарату райдержадміністрації Бакуліну О.Д.


Голова райдержадміністрації С.М.ТУРСЬКИЙ
2_положення оргвідділ 2018.doc
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор