www.tsarich-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Царичанський район
05.01.2018 № Р-6 "Про затвердження Стьопіній Н.М. технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки (паю) в натурі(на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Рудківської сільської ради"
Версія для друку Написати листа


ЦАРИЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

05.01.2018 смт Царичанка № Р-6/0/385-18

Про затвердження Стьопіній Н.М.
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення меж земельної
ділянки (паю) в натурі(на місцевості)
для ведення товарного
сільськогосподарського виробництва
на території Рудківської сільської ради

Керуючись ст.ст. 17, 19, 22, 118, п. 17 Перехідних положень Земельного кодексу України, законами України “Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)”, “Про місцеві державні адміністрації”:

1. Затвердити Стьопіній Надії Миколаївні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту на території Рудківської сільської ради за рахунок земель КСП ім. Шевченка.

2. Надати у власність Стьопіній Надії Миколаївні земельну ділянку сільськогосподарського призначення (склад угідь – рілля) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 2,5500 га за межами населеного пункту на території Рудківської сільської ради, за рахунок земель КСП ім. Шевченка Царичанського району Дніпропетровської області (кадастровий номер - 1225684600:01:001:0192).

3. Зобов'язати Стьопіну Н.М.:
використовувати земельну ділянку в межах, встановлених технічною документацією із землеустрою, та за цільовим призначенням – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (код цільового використання – 01.01.01);

дотримуватись вимог землекористувача згідно зі ст. 96 Земельного кодексу України, ст.ст. 35, 49 Закону України “Про охорону земель”, а саме:
додержуватись вимог земельного та природоохоронного законодавства;
своєчасно сплачувати земельний податок;
не порушувати прав власників суміжних земельних ділянок і землекористувачів;
своєчасно надавати відповідним органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування дані про стан і використання земель у порядку, встановленому законом;
дотримуватися правил добросусідства та обмежень, пов’язаних з встановленням земельних сервітутів та охоронних зон;
зберігати геодезичні знаки;
дотримуватись вимог, встановлених у висновках погоджувальних органів;
проводити роботи з прибирання та благоустрою прилеглої території.

4. Відділу Держгеокадастру у Царичанському районі Дніпропетровської області внести зміни в земельно-кадастрову документацію згідно з цим розпорядженням.

5. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на сектор правового забезпечення райдержадміністрації, контроль залишаю за собою.


Голова райдержадміністрації С.М.ТУРСЬКИЙ
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор