www.tsarich-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Царичанський район
24.10.2018№ Р-398 "Про надання Байбузу Р.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо передачі в оренду земельної ділянки(паю) на території Царичанської селищної ради"
Версія для друку Написати листа


ЦАРИЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

24.10.2018 смт Царичанка № Р-398/0/385-18

Про надання Байбузу Р.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо передачі в оренду земельної ділянки(паю) на території Царичанської селищної ради

Керуючись Земельним кодексом України, ст. 5 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», Законом України «Про місцеві державні адміністрації», на підставі заяви Байбуза Р.В.:

1. Надати Байбузу Роману Володимировичу дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі в оренду (нерозподілений пай №1193) сільськогосподарського призначення (склад угідь – рілля) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 4,86 га за межами населеного пункту на території Царичанської селищної ради.

2. Розроблені матеріали документації із землеустрою подати на затвердження згідно з чинним законодавством України.

3. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на сектор правового забезпечення райдержадміністрації, контроль залишаю за собою.

Виконуюча обов`язки
голови райдержадміністрації О.Д.БАКУЛІНА
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор