www.tsarich-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Царичанський район
05.10.2018 № Р-370 "Про надання Царичанському міжрайонному управлінню водного господарства дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та переоформлення державного акта на право постійного користування землею на території Могилівської сільської ради"
Версія для друку Написати листа


ЦАРИЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

05.10.2018 смт Царичанка № Р-370/0/385-18

Про надання Царичанському міжрайонному управлінню водного господарства дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та переоформлення державного акта на право постійного користування землею на території Могилівської сільської ради

Керуючись Земельним кодексом України, Законом України “Про місцеві державні адміністрації”, враховуючи лист Царичанського міжрайонного управління водного господарства:

1. Надати Царичанському міжрайонному управлінню водного господарства на підставі державного акта на право постійного користування землею дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 2,5 га для ведення експлуатації та догляду за гідротехнічними, іншими водогосподарськими спорудами і каналами (НСП-4, – насосна станція загальною площею 0,3 га, РБ-3 регулюючий басейн загальною площею 2,2 га) за межами населеного пункту на території Могилівської сільської ради.

2. Розроблені матеріали технічної документації із землеустрою подати на затвердження згідно з чинним законодавством України.

3. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на сектор правового забезпечення райдержадміністрації, контроль залишаю за собою.

Виконуюча обовязки
голови райдержадміністрації О.Д.БАКУЛІНА
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор